Den mysiga stunden som infinner sig när Kalle kämpat klart med Jennies luftmadrass och hon börjar skjuta omkring den på golvet i jakt på sen perfekta platsen.. / Lördagkväll med Carolina. Vi vet inte varför Jennie väljer att se ut som ett otroligt minderårigt barn som dricker äppelcider. 
 
 
Fin meny på Häktet där vi åt middag vid 22, smakade fläsksida, fick väldigt stark drink och tjivades med servitrisen / Helgens första storfrukost. Nr 1 av 3! 
 
 
Beviset på att det sjuka byxköpet från Celiné faktiskt ägde rum / Kalles födelsedagsfrukost och presentberg. 
 
 
 
I precis samma sekund som jag börjar fnula på vad ni ska få läsa om i det här inlägget kommer smset "har du livat då???" av Jennie. Finns inte så mycket plats för fri tolkning där bland alla arga frågetecken. Men tur för mig att jag faktiskt redan var på G! Jag invigde min nya tröja igår lagom till fest och sådär. Den har favoritpotential tycker både Kalle och jag. 

Jennie kanske inte tycker lika mycket om mig efter det här fuskinlägget, men vafan. Jag hittade inte mina strumpbyxor och vips var tiden till ps nästintill slut. Men vi hoppar till det roliga: jag ska på den avslutande festen för Stockholms modevecka på Berns ikväll. Känns otroligt pepp eftersom jag ska dit med Dario och allt! Såhär ser jag ut genom telefonen som fotat kameran, och imorgon får ni se bättre! Puss!

 
Ser ni mitt nya örhänge? Den lilla stjärnan. Titta noga! Nu gäller det bara att inte slarva bort det. Vi hörs sedan! /J
(Bild från rodeo.net / Jasmine Storch)
 
Och pslivets vinnare från Stockholms modevecka, i alla kategorier: Carin Wester. Ska titta på den här bilden varje dag tills det är dags för den där jackan att flytta in hos mig. Och ja, där avrundar vi väl modejournalistiken för denna gång. /A
 
Ibland kan jag få sms av Anna som ser ut lite såhär: "Jag har sett en klänning du skulle vara fin i" och som ibland kan leda till att den några dagar senare hänger i min garderob. Så var fallet med den här klänningen från T Alexander Wang. Vi tänkte att den blir perfekt för mig att ta med när jag åker till Sydamerika i februari (JAPP!!).
 
/J
 
Eftersom att det imorse var sista stunden tillsammans på väldigt länge nu, så bestämde vi oss för kalasfrukost på Riche. Det kändes som det bästa valet. Tror att vi kände oss rätt eniga på direkten.
 
 
Bara det att den här tjejen kämpade i sig frukost va speciellt. Så hon slog till på omelett med champinjoner, tomat och skinka. Och juice.  (High five Anki!)
 
 
Självklart hade vi tagit med oss Dario också! 
 
 
Han och jag satt på samma sida av bordet och teamade även ihop oss med beställningen: scones med tusen goda tillbehör och yoghurt med tusen goda tillbehör. Ni som önskar er en mer exakt beskrivning får titta noggrant och länge på bilden. 
 
 
Och så satt vi där under mysbelysningen och mumsade. Pratade bara om sundsvallsgrejer som man får göra med Sundsvallskompisar och så till slut gick jag över gatan till jobbet och pussade hejdå på Jennie. Resten av dagen blev bara bästissaknar-ångest så vi skiter i det. Puss! /A
 
 
 
Igår slog vi på stort, tog på oss finkläderna och bad taxin att släppa av oss på Hornsgatans Häktet. Vi var så nöjda med alla harliga inköp under dagen också! Till exempel byxorna jag hade på mig här, mina nya från Celiné. CELINÉ?!! Har aldrig känt mig så fin. 
 
 
Jennie hade päls från Tiger, nya jeans från Acne och finaste dollarskjortan. Hon och jag hänger alltid i minst två timmar på mitt jobb tillsammans, så att hon ska kunna testa sig igenom allt. Gullunge. På mig fanns jackan från Bruuns Bazar, väska från See By Cloé, nya brallorna och skor från Hope. 
 
 
Tuff stämning när vi hittade ett bra ställe här bakom fimparna. Väldigt mycket lördag. 
 
 
Den här tjejen är hos mig och lyxar loss hela helgen. Ni fattar alltså vilket onormalt topphumör jag befinner mig i. Måååår så jävla gott. Såhär såg hon ut när vi traskade runt på stan idag:
 
 
I jacka från Rodebjer, skor från Margiela, halsduk och kavaj från Acne + byxor från Filippa K. Urtjusig som vanligt. Så nu gör vi oss klara för middag på Häktet. Vi hörs där och då småkottar! 
 
 
 

Jennie under sitt monki-namn "mathilda" som dagens största inspiration. Hahaha!! Mer indie-Jennie till folket.

 
Nu är det så kallt ute att jag blir sur och arg. Går mest runt och ser ut som på den nedersta bilden. Surar mig genom dagarna typ. Men då är det tur att man har en snäll mamma som köper ett nytt duntäcke åt en som man kan ligga under mest hela tiden. En annan bra grej är att Jonas Gardell är veckans gäst på Värvet. En två timmar lång intervju. Wiho! Lyssna vettja! /J
 
 
 
Vissa dagar är inte mer händelserika än såhär:
 
 
1. När jag kom hem från jobbet så hittade jag den här tjuvkillen. Han lagade soppa till oss. Den hade potatis och purjo i sig och är alltså vår bästa sistafattigaveckanrätt. 
 
 
2. Slängde av mig skorna och fick ett rätt tydligt besked om att det är dags för nya strumpbyxor. Potatistår är inte det finaste som finns. Men mattan däremot! 
 
 
3. Och så var det en sån där dag när min trogna gamla Whyredväska fick följa med. Det här är för övrigt absolut första jag fick beställa hem från en webshop. Mamma och jag var skitnervösa..
 
 
4. Dessutom hade jag en superprofessionell kavaj på mig. Jorå, kritstrecksrandig. 
 
 
 
Här ser ni gårdagens laguppställning: Carolina, Fredrik, Kalle, Patric och Emilio. Den stora peppen var att vi skulle träffa Anton senare på kvällen, som hälsar på från Barcelona. Åh, det var så fint att se honom igen. Vi stod mest och kramades allihopa. 
 
Igår såg jag ut lite såhär. Klänningen köpte jag på Acnes rea förra veckan och tröjan har ni ju sett ett antal gånger redan.
 
 
 
Kalle och Wiqtor.
 
 
Kalle, jag och P i världens gladaste bild. Man blir ju lätt smittad av den där speciella födelsedagsstämningen. Oavsett så är det svårt att inte trivas i det här läget, hehe. 
 

Igår fyllde Malin 21 år. Så nu är hon myndig i Amerikatt osv osv. Här är mobilversionen tillsvidare. Puss! /J Ps. Fördelen med att ha Berget 40 mil bort - man kan klä sig likadant! Men jag berättade det faktiskt innan, så hon inte skulle bli förbannad på Copycaten Jeffolola.

 
1. Baksidan på bästa jackan. Som ni snart ska få se ordentligt. Jag vill bara använda den hela hela tiden. Och det gör jag också. 
 
 
2. Det går så bra för frukosdelen i mitt liv. Mumsar på goda knäckemackor och dricker kaffe hela tiden. När Jennie kommer hit nästa gång ska jag tvinga henne att vara med på det här. Tycker du att det ser ok ut Cissi? Har ju alltid dig i bakhuvudet vettu! 
 
 
3. Är så oerhört nöjd över att jag äntligen slängt mig in i Mad Men-världen. Har liksom sett första avsnittet fyra gånger utan att fastna för det, men nu ni! Kan alltså snart se Marielle i ögonen igen.
 
 
Alla som kan, gå och se den imorgon!
Beroende på snabb reaktionsförmåga, ta första bästa 21visning. Ni hinner om ni springer. 
 
 
Eftersom kvällen igår var en kväll som spenderades på södra teatern -> kåken -> imperiet så är dagen idag twin peaks, frukost i sängen och mängder av äppeljuice. Men så sa Kalle att "kolla vilket fint ljus det är ute" följt av ett påstående att han fått en släng av knappa-på-kameran-sug. 
 
 
Så då blev jag tvingad att hoppa ur pyjamasen och följacmed ut en stund. Och när han blivit nöjd med sina fabrik/himmel/Stockholm-bilder så fick han ta några på mig också. Ge och ta, alltid. 
 
 
Kul att bilderna blev svartvita nu då, när Kalle var så kär i ljuset.. 
 
 
Och så klev jag i mina godingar som ibland känns alldeles för tuffa för mig. Men uppenbarligen inte idag. Annars finns det bara en sak till att säga: kl 17.50 ska vi se Gangster Squad. Vi har längtat efter lite blod och Ryan Gosling (mest den sista)(men det fattar man ju). 
 
Eftersom det var så trevligt sist tänkte jag att vi ska titta på lite bilder i min telefon igen. Och som vanligt är det nästan bara på saker som jag vill ha.
 
 
 
Jag vill ha hela Eclectic-serien från Dixon.
 
 
Letar just nu efter dem här överallt.
 
 
Bästa hunden som jag tittar på minst 10 gånger varje dag.
 
 
Håret/luggen. Så himla fint.
 
 
Åh alltså hur fint är inte allt på den här bilden?
 
 
Tänk vad fina dem här skulle vara till sommaren.
 
 
Jag har börjat följa Alexa Chung på Instagram och jag tycker att hon är så himla fin.
 
Så tjigs, det var nog allt! Vi hörs! /J
Hej! Nu ska vi titta på mig litegrann ->
 
 
Jag har lagt ner massor med tid på att sura idag. Har ändå försökt vara ett trevligt sällskap på jobbet förstås. Men i mitt huvud, ojoj, där har det varit ilsket och irriterat. Men vi går vidare ett steg till ->
 
 
Jag jobbade i nakentröjan /det plagg som fått mest hyllningsinlägg av alla andra tröjor i pslivets historia/ och klänning. På fötterna var det obekvämt men rätt snyggt. 
 
 
Nu ska vi äta Thaimat. Kalle kommer att inleda middagen med typ "det är inte alls starkt den här gången". Och sen är det starkt i alla fall och så får jag en stackare-blick. Någon som vill slå vad? 
 
Beskriv året med tre ord: 
 
Festligt, Stockholm-blev-hemma, gladare.
 
(antyder alltså inte att jag gjort mig hemmastadd på Strandvägen, OBS!)
 
Vilka ser du som de största händelserna under året?
 
Vår Italien-resa, börja med Pslivet, att förstå att man kan få vara nöjd med allting som det är och vila lite i det, få jobb i Acnes bästa butik och mitt kameraköp. Plus lära känna Carolina ordentligt.
 
 
Gjorde du något du aldrig gjort förut? 
 
Köpte gymkort, använde det, började springa. Skapade pslivet med min bästa vän och skämdes inte ens över det. Förutom nån gång under ett "har du en blogg alltså?" men det gick över. En annan stor sak är att jag började förstå vilken slags relationer jag verkligen <- trivs i och inte! 
 
 
Vad var extra bra? 
 
Känslan när jag lämnade butiken med mina pradaskor, alla fester, alla nya vänner, när jag åkte till Sundsvall själv för att bara hänga med Jennie, när Kalle och jag blev superfulla i Italien och svor att 2013 skulle bli vårt musikskaparår, all hans goda mat! När Storm blev en del av familjen och att jag älskade jobbet. Och när Sanna å jag såg SHM plus kalle i halv8!
 
 
Har du blivit bättre på något? 
 
Att vara mig själv på jobbet, våga saker igen i största allmänhet & att fota!
 
 
Vad skrattade du åt? 
 
Sannas humor, Kalles rappförsök, när J pratade om Kardashians, Carros danser.. Alltså, mest åt vänner och serier! Som New Girl, Modern Family, Parks & recreation och Buster i Arrested Development. 
 
 
Vad grät du till? 
 
Att åka hem ifrån Sundsvall ibland. "House" av Kindness, rädslor, när Jennie kom hem från NYC.
Alltså jag gråter alltid åt allt som är det minsta sorgset. Hatar sånt som är ledset.
 
Lärde du känna några nya människor? 
 
Sanna, Jenny Lilja, Carolina, Cissi S. Människor som jag träffat innan men som jag liksom fattat extra extra tycke för under året! + flera boys på jobbet men det kändes skumt att ta med? Hehe. Ooops.
 
 
Och så slutligen; några nya planer inför 2013? 
 
Resa mer, spara pengar, träna på rutin och inte tvång, bestämma mig för vad jag ska plugga, söka till Berghs oavsett osäkerhet på det förra, göra musik, ta pslivet till oanade höjder och skaffa mig fler drömmar. 
 
 
 
 
 
 
Ikväll har jag ätit middag och surrat med dom här, Dario i sin finaste uniform, Cissi i sin nya guldjacka och Kiki i sin bästaste skjorta. Själv hade jag smutsigt hår som jag matchade med samma kläder som jag jobbat i under dagen, tröja från Acne och blus-kofta-klänning-grej från BACK. Gnatt! /J
 
Ett inlägg som är mer live än såhär har jag nog aldrig lyckats åstadkomma; för det här är vad jag har gjort ikväll! Hängt med tre bra grabbar, bestämt vem som fick äta första pizzan genom en quizkampenmatch, försökt blanda drickbar vodkabaserad drink och lärt mig mer om "vimmelbilder". Himla härligt alltså! 
 
 
 
Planen: att skriva klart den där jäkla 2013listan ikväll. Ni kanske tycker att jaha, är det inte lite 
sent för det?? NEJ! Vår deadline är sista januari, så att ni får den redan nu är ett under. Ok!!
 
11.00 - vaknar vid den bästa tiden och äter god avokado/keso/frö-blandning och dricker blåbärssoppa.  Jag är alltid besatt av en provivasmak åt gången, och efter ett års troget drickande av smaken nypon så testar jag något nytt. Jorå 2013, går ut hårt med nya rutiner. 
 
 
12.00 - låg kvar i sängen och kollade på några avsnitt Modern Family (precis som igår ja! Poäng till den uppmärksamme!) Det är en viss känsla det här med att skratta högt rakt ut. 
 
 
11.00-14.30+fortsättning - smsar den här tjejen. Vi har bestämt att vi ska satsa lite krut på Stockholms modevecka till våren. Känns inte det rätt härligt då pslivet? Vi har ju fått känslan av att ni tycker om sånt, blandat med en massa annat förstås! Hur som helst, vid såna här beslut krävs det massor med "och så kan vi göra såhär"-sms. 
 
 
13.00. Gör en snabb förflyttning i garderoben. Vill ha några favoriter tillsammans, där jag kan se dem bättre. 
 
 
Nu - ska jag gå ut en sväng. Kul att det här blev de huvudlösas inlägg också. Känns toppen! /A
 
Hej tjigs! Vi har inte glömt er idag, vi lovar. Jag har bara haft fullt upp med att titta på Kim and Kourtney takes New York och andra viktiga saker. Och Berget hon har städat. Tydligen. Efter det tittade hon på Modern family och jag på Dexter vilket gör att vi inte har så mycket att komma med idag. Hur som helst så satt jag och letade efter någon bild att lägga upp i det här inlägget eftersom jag inte får posta inlägg utan bilder för chefen. Jag hittade den här bilden och kom på att jag kan berätta en rolig grej från nyår. Dario kom fram till mig och sa att det var fint att jag hade "nakentröjan" (tröjan på bilden) under kavajen. Då fick vi oss ett gott skratt allihopa, för jag hade ju ingenting under kavajen.. Så jäkla farlig var jag. Kul ändå, att nakentröjan verkligen är en nakentröja. Vi hörs imorgon! /J
 
Fast rubriken är egentligen ljug. Vi missade liksom att ta sådär speciellt fina bilder på mig, så det här är jag som försöker återskapa min nyårsklädsel. Alltså efter jobbet, sittandes på golvet och utan skor och flärd. Men det som fattas får vi helt enkelt fantisera om istället.
 
 
Om Jennie stod för urringningen så stod jag för det magkorta. Precis som ett komplett pslivet-par bör göra!
Allt mitt kommer ifrån Acne, förutom kavajen som är från Rodebjer. Och i håret fanns en snedbena.
 
Vi lovade ju att visa upp nyårsklädseln lite närmare. Först ut är Jennie i ->
kavaj från Rodebjer och pantalones från Filippa K. 
 
 
Det som glittrade mest under kvällen: steppskor från samma kära Rodebjer. 
 
 
Vi är förstås sjukt tacksamma för att Axel lånade ut sin trappa till rekvisita/scen! 
 
Vad roligt att ni är så många som tycker om nyårsinlägget! Det gör oss väldigt glada ska ni veta. 
Idag har jag mest varit apförkyld, men också fått hem min palmtröja som rest hela vägen ifrån Kiev!
Fin och knäpp va?!
 
Tre julklappar: finaste fotöljen, ljus från Tom Dixon och en Moleskine. /J
 
Såhär började kvällen: jag och Jennie bildade ett förrättslag. Vår uppgift var alltså att plocka i ordning med all god mat som inhandlats dagen innan. Det fanns hur mycket gott som helst. Och vi kände oss helt omöjligt nöjda med resultatet. Uppläggningsmästare forever.
 
 
Sen fanns det på andra sidan bänken ett risottolag. De tappra medlemmarna var Cissi, Kalle P och Kalle. Här vispades det, slingrades med oljor och stämningen va överlag otroligt professionell. Vilket vi tyckte var fantastiskt roligt förstås. Kolla vad fina de är med sina kastruller! 
 
 
Vad är ett nyårsfirande utan en hund tänkte vi? 
Kanske helt värdelöst blev svaret, så tack för din insats Jaffa!
 
 
Kiki, Jakob, Sara och Jennie + nöjd Patrik med sin Briska. 
 
 
Malin var i vanlig ordning himla vacker och här står Jennie i sin nyårsklädsel! 
Den får ni se mer av imorgon!
 
 
Två stycken av våra bästa Patrik(c)ar!
 
 
Ellen!
 
 
Snyggaste Dario som dök upp i sin fina Carin Wester-skjorta.
 
 
Tittade jag till höger så fanns den här lilla trion. 
 
 
Sedan var det dags för mat: svamprisotto med citronmarinerad lök & ugnsbakade champinjoner med 
vitlök, ost och chili. Middagslaget fick applåder och vi mumsade så mycket vi bara orkade! 
Här är också kvällens enda bild på Jonathan. Han fick sitta på hörnet i en passande kungastol.
 
 
 
Jag och Jennie dansade oss tydligen runt runt i huset. Samtidigt svämmade hallen över av kläder i 
takt med att festbesökarna fylldes på. (Troligtvis pga rykten om Jennies kavaj. Förståeligt!!) 
 
 
Jag & Cissi innan det var dags att gå ut till tolvslaget som helt plötsligt skulle klämmas in! 
 
 
OJOJOJ, klockan slog tolv och ut sprang vi allihopa med bubblor och iver. Vi kramades, pussades, 
skrattade, kom ihåg och såg fram emot nytt. Det här var kanske kvällens absolut finaste stund. Precis 
som det ska vara. Och några hade köpt lyktor som vi skickade iväg, upp till alla raketer. Rätt bra jobbat 
ändå med proseccon balanserandes under armen!
 
 
Oscar och Henrik anslöt! Jag tror att jag dansar dem välkomna. 
 
 
Pelle kom också dit! Tack å lov för det!
 
 
Kalles skeptiska nylle får avsluta pslivets megastora och megatrevliga nyårsinlägg!
Hoppas att ni tycker om det. Det gjrde vi alla som var där. För hörrni, fan vad roligt det va!