En av de få bilder jag ens är med på sen i tisdags är denna. Inklämd  i mitten men med plats för två. Väldigt oschysst.. Men mysigt då det var med Fredrik och Kalle. Ikväll har jag haft min sista AW med Emelie innan hon flyttar till Milano. Sorgset men fint för henne. Och nu har jag ju en lägenhet att bo i där med, hehe. Imorgon ska jag få träffa Jennie, och det är bäst av allt. Puss 
..åker jag till Stockholm för en blixtvisit! /J
 
 
Och efter ledtrådar, dikter och riv i papper så inser jag att jag fått en resa till London. Av Dario, Ariana och Linnea. Hahaha, kan fortfarande inte sluta skratta. Det kom verkligen från ingenstans. Jag kommer att längta lite extra till våren nu. Tack kära kära ni! 
 
Det var så speciellt igår. Vi var så glada, vi åt så ofattbart gott och alla var snälla med varandra osv. Jag valde Tranan för att jag länge varit så nyfiken på hur det skulle kännas att äta där. Och det gjorde jag så rätt i. Jag märkte också hur mycket "tradition" Creme Brulee har blivit för mig när det kommer till att välja efterrätt. Klart att det är gott och sådär, men det är verkligen inte det bästa jag vet. Det finns bara en trygg och mysig känsla över den där jäkla desserten. Typ som att vi måste ha en stund med varandra under såna middagar.. Hm. 
 
Ytterligare: Bilden på Linnea och Carro är så fin. Blir varm i magen. 
Roligt: Att det på Kalles tallrik låg en hel fisk som gjorde alla väldigt nervösa.
Kicken: Av att beställa "bara ett glas tack" dyyrt mousserande vin för att det var enda dagen ingen skulle ifrågasätta det.
Njutar-stunden: När det dessutom delas ut present under middagen. Som att det inte var nog.
Lättnaden: När vi märker att Kalle nog kommer att klara av fisken.
 
Kanske kan jag sluta tjata om det här nu. Vi får se. För det var ju så roligt. Puss /A 
 
 
Okej, egentligen har jag så himla bråttom iväg till jobbet just nu. Men jag måste bara få visa vilka underbara personer som gjorde min kväll igår. Kolla bara. Tack för att jag fick gå hem med världens lyckokänsla.
Ni ska få se mer av allt roligt som hände senare, men som sagt: BRÅDIS! Puss /A 
 
Såhär långt har jag haft en fantastiskt mysig födelsedag där den ena vännen liksom bara avlöst den andra. Och så har jag fått blommor också! nu: Tranan!
 
En dag kvar till 21 år. Och fortfarande kan jag få fram ett sånt fromt och milt uttryck. Hehe. Förut fick jag sitta med hörlurar och på ett speciellt ställe i lägenheten där jag inte kunde se köket - fick nämligen inte veta vad Kalle gjorde där inne. Hur som helst, imorgon är jag ledig. Och på kvällen finns det ett bokat bord för sex personer på Tranan. Det känns deppigt att inte du ska vara med Lifet, men jag klarar mig. Puss / A 
 
 
 
 
 
Fick en världsfin överraskning av K idag. Och nu ska jag ta på mig den, gå till Tbanan och längta tills jag får träffa Carro. Braaa fredag på G! Puss / A 
 
 
Jag har en ny skjorta som på många sätt är helt underbar. Egenskaper jag uppskattar: den perfekta nyansen av beige = hudfärgen, den höga ventilationsmöjligheten som erbjuds samt det roliga i ett nätplagg som inte alls känns som en brynja. Och på den punkten får ingen säga emot.
 
Skjorta från Acne, AW12. 
 
 
 
Bild från Jak&Jill.
 
Hur jävla snyggt är inte detta?
 
Känner mig så vimmelkantig nu när livet börjar fyllas på med rutiner igen. Står liksom och stirrar ut genom fönstret varje tidig morgon och undrar vart alla är på väg? Men då hjälper detta: 1 dag kvar till fredag, 4 dagar kvar till födelsedag. Häärligt! Jag påminner Kalle varje dag så att han inte ska glömma. Hehe. Och nu er, i smyg.
 
 
Ni vet ju att min mobil blev stulen på resan? Vore konstigt annars då det nog är min mest berättade historia 2012. Hur som helst, jag blev så himla glad när jag såg att alla bilder från vår Berlin-tur fanns på datorn. Lär vara den bästa resan som gjorts till vart som helst av vilka fyra kids som helst. 
 
Mitt upp i en gäsp och allt. /J
 
Nougat
 
Allt kommer från Acne förutom nagellacket förstås. 
 
Detta skulle jag gärna ha på mig just nu men det har jag inte, för jag ligger i soffan och tittar på Vänner medan det spöregnar utanför. Som tur är har jag Niklas och hans tratt till sällskap. /J
 
I september ska jag se The XX på Berns och Jens Lekman på Dramaten. Insåg det precis, och jäklar vilken uppiggande tanke.
 
 
Små detaljer att tycka om! 
Kavaj, Rodebjer. Skjorta, Acne. Armband, Sophie by Sophie. 
 
Ps. Kul att det finns så många fina Jenniebilder här för tillfället. Det är trivsamt så. 
 
 
Idag har jag haft världens bästa skjorta från Rodebjer på mig och jag har anmält mig till en kurs i franska. Det känns jäkligt härligt! /J
 
Det här är ett sällskap och några ingredienser som jag gärna skulle hänga med ikväll. Men jag får något som är minst lika bra: Kalle och Newsroom + potatissoppa. Vi äter billigt just nu skulle man kunna säga, hehe. 
 
Och vet ni? Första dagen gick alldeles utmärkt! Och vi har fått in så otroligt fina saker till butiken. //A
 
Godmorgon! Jag har precis vaknat och kan enkelt konstatera två saker: jag kommer inte ihåg senast jag klev upp såhär "tidigt" och jag är nervös inför jobbet. Känns som första dagen all over. Typ tänk om igen gillar mig och vad ska jag ha på mig. Men den känslan försvinner nog alldeles strax. 
 
Här är bilder från vår mysiga fika på Tant Anki & Fröken Sara förra veckan. Det är ett sånt ställe som man längtar lite efter i Sundsvall. Och synd för Kicki att hon satt bredvid mig, för det betyder att hon inte blev fångad på bild. Puss / A 
 
Godnatt hjärtat,
jag ska se på film nu. Man förtjänar det när man städat en lägenhet som varit plågsamt stökig. Mamma hade varit väldigt kritisk till mitt beslut att inte ta tag i det innan resan, ehe. Jag med, hatade att komma hem. Ska sluta bete mig så dumt. Saknar dig! Puss /A 
 
 
Fortfarande fötternas absolut bästa vänner. 
 
I Sundsvall passade vi på att utnyttja matinspirationen vi samlat på oss från resan. Kalle lagade det som nu är vår självklara favorit: parmigiana. En blandning av basilika, tomater, mozzarella, aubergine och parmesan. Jisses. Ni hör ju. Och jag, den stora köks-amatören nu för tiden, lyckades baka en paj. Med maräng. Och den hade absolut ingenting att göra med Italien, men vafan. Alla var glada och nöjda. Mest jag! 
 
Jag vill verkligen åka tillbaka till Rom igen. Det var så himla speciellt. Vi drack billigt vin, åt den godaste maten och gjorde en del turistupptäckter också. Precis som det ska vara. Här kommer Roms topp 3:
 
- Rosticceria Molisani. Har aldrig ätit så god mat för så lite pengar. Herregud. Vi funderade seriöst på att beställa in en till portion på en gång men fick hålla oss och lova varandra att gå tillbaka en gång till innan vi åkte hem. 
- Att promenera genom staden och liksom ramla in på gator som Via Condotti - där Prada, Celiné och andra tjusiga butiker låg. Det var så härligt. Och oj, där har vi spanska trappan ovanför oss. Typ så. 
- Alla vespor som trängdes överallt. Det ramade in allt så fint. 
 
/ A 
 
 
 
Hej älskade Pslivet! Idag är det min sista semesterdag, och det känns både trist och spännande. Längtar ju till Norrmalmstorg 2 rätt ordentligt. Nu ska jag iväg en sväng och senare tänkte jag väl sätta något slags inläggsrekord här. Har fortfarande mycket fint att visa från Italien och Sundsvall. Puss / A 
Carin Wester har återigen gjort en helt jävla underbar höst-och vinterkollektion. Här är några av mina favoriter som jag ska prova när jag kommer till Stockholm.
 
 
 
/J
Jag är ju så lyckligt lottad att ha två fina arbetsplatser. Här är en av dem och det är Stenstans finaste butik och den heter Affären.
 
Där kan ni just nu hitta den här fina kuvertväskan från Rodebjer.
 
Jeffolola. 
 
"Älskade pslivet. Har fått nöja sig med en jävla paj från min sida den här veckan", skrev Boberg i ett sms till mig tidigare idag. Anledningen till detta är för att jag har jobbat så himlans mycket och Anna är ju fullt upptagen med att ha semester.. Men nu är vi tillbaka! Hej på er! 
 
Tre saker som hänt de senaste dagarna:
1. Jag har köpt ett par nya jeans som ni kan se på bilden ovan, de är härliga och väldigt that 70s show-aktiga.
2. Jag har sett Snabba Cash 2 och gav den fyra av fem precis som Fredrik Strage.
3. Jag har bestämt att när jag får lön ska jag köpa ett nytt objektiv och kanske även ett stativ så jag slipper ta bilder i speglar.
 
/J
 
 
Nu är vi i Stöde hos Kalles familj. Jag har återupplevt den småhärliga paniken i spöregn på cycykelturen och hunnit med att baka en rödvinbärspaj med maräng.. Oj oj! 
               
För några dagar sedan gick jag runt i vad som ser ut som hud och till huden från Acne hade jag ett par utsvängda blåa jeans från Modström.  /J
 
 
 
 
 
Lycklig är den som får hänga med denna typ. Så på den fronten kan vi sluta oroa oss... Vi äter mycket italienskt, vi analyserar serier och vi köper godis. Första bilden föreställer mig när jag vill att kalle ska fota och visa hur långt mitt hår ser ut. Andra bilden visar Jennie och nakentröjan när vi kikade på möbler och fantasi-inredde kommande lägenheter. Så hittills har Sundsvall varit allt man vill att det ska vara. Puss /A 
 
Det här med att fota sig själv har ju alltid varit lite kruxigt. Jag skäms alltid lite över mig själv när jag gör det (det limmar inte så bra med att ha en blogg) sedan skäms jag över mig själv för att jag skäms över mig själv, ok? Men jag tycker ju att det är så himla roligt med foto och sånt. Jag vill liksom bli bättre. Nu blev ju inte den här bilden så lyckad eftersom jag missade halva ansiktet och min arm syns men det struntar jag i. 
 
Nu ska jag titta på det sista avsnittet av Hart of Dixie (grymt!) sedan är det nästan dags för att åka och hämta grabbarna på stationen. Hörs imorgon /J
 
 
Sorrento var ännu mer drömlikt. Vi solade, brände oss, åt bästa pizzan på hela resan, badade och stirrade lite häpet på utsikten. Kolla bara. Nu är det dock dags för nästa resa; till vårt exotiska Sundsvall. Hehe. Kul ska vi ha! Vänta du bara din Jenniejävel. Och en annan spännande nyhet är att vi under veckan ska få hjälp av en superduktig Jonathan att fota vår nya header. Puss /A 
 
 
 
Upp till kamp är namnet på den tredje serien jag hade tänkt att vi skulle prata lite om. Så här skriver de på Götafilm och jag tycker att det beskriver den så himla fint och bra:
 
"UPP TILL KAMP är en krönika om ungdomen, musiken och politiken i Norden, Sverige, Göteborg under 60 & 70-talen. En episk resa genom en tumultartad del av vår nutidshistoria. Den berättar om en tid som gett eko in i historien. Och lyssnar man riktigt noga kan man höra ekot. Det är någon som sjunger ... "The times they are a- changing"..."
 
Bäst: Sverrir Gudnason, SÅKLART!
Sämst: Om man inte är det minsta intresserad av politik (i synnerhet vänsterrörelsen) eller Dylan är det kanske inte världens bästa serie. Sedan kan det stundtals bli väldigt mörkt och man måste då och då ta en liten paus för att andas.
 
 
När vi ändå håller på kan vi ju kika på dem här också.
 
 
 
Vi hörs imorgon! /J
Jag vet inte om någon har missat det. Men det bästa med resan? Sällskapet!
Jag är så glad att jag ändå packade ner den här klänningen från Rodebjer. Pärlorna gjorde kvällen så festlig!
Det känns så härligt att vara hemma, verkligen. Tycker ju väldigt mycket om det här stället också. Nu har jag precis börjat pilla med bilderna från resan, de som finns i kameran, och ni kommer få se massor av fint därifrån. Finns ju en del saker som instagram inte alltid gör bäst, faktiskt. Hur som helst, jag älskade att Florens på något sätt kändes så litet. Alla restauranger såg ut som små hål i väggen, broarna var så vackra och maten helt perfekt. Fattar inte hur man kan bo sådär utan att äta något hela hela tiden. Fattar heller inte hur jag kunde gå omkring i mina loafers i 40graders värme. Döden. (Räddningen var småstrumporna Jennie) Vi konstaterade några gånger om dagen att det var tur att P inte var med. Han hade inte klarat sig långt. (Jag blev själv utnämnd till "den här resans Patrik"..)
Snart kommer vi alltså till Stockholm igen! Längtar lite! Puss / A
Sista kvällen i Rom har varit himla mysig! Vi köpte kall öl, pizza och smög upp till takterrassen. Annars har vi mest strosat runt, kikat på fontana di trevi, varit förbi hos Prada & Celiné, ätit lunch på lokala haket och tittat på OS! Och så tog jag äntligen på mig min fina fjäder från Isabel Marant!
Det är bra att du kommer hem snart berget för du måste gå och kolla in hur skorna på bilden ser ut i verkligheten. De är från Whyred och jag tror att jag tycker om dem. /J
Idag har jag varit på stan och suttit på en gul liten puff med Cissi som numera har page. Jag hade min roströja på mig som jag köpte för hundra år sedan på American Apparel. Jag gillar den fast den är jävligt obekväm. Nu ska jag äta och dricka lite bärs sedan ska jag (håll för ögonen nu Anna då det är risk för avundsjuka) på Kent. Men jag antar att det inte går någon nöd på dig heller. /J

Nu är det bara 26 dagar kvar tills den här lilla tjejen fyller år! KUL!

Jag har lite svårt att bestämma mig för om det är härligt med sol- och badbilder eller om det är lite småtrist. Men jag har inget annat för tillfället! Alla riktigt fina bilder är ju fast i kameran ett tag till. Idag är sista dagen i Sorrento innan vi tar tåget till Rom och spenderar våra sista tre dagar där. Det känns så härligt att få resa runt lite, tror att jag lätt blivit rastlös annars. En sammanfattning av de senaste dagarna är: salt trassligt hår, intressanta stammis-tanter på stranden, tomat på allt och mycket läsning. Sista bilden är en gåva från Kalle till er! Puss
Jag, P och Niklas har just haft hopptävling med tratt och allt. Men nu ska jag åka och jobba. Vi hörs sedan! /J
Det har varit dålig uppdatering på ps idag jag vet och jag ber om ursäkt för det. Men imorgon ska jag skriva långt och länge om att vi har bokat en resa till världens bästa stad. Bilden är från helgen då vi firade Cissi. Puss /J