Jag har alltid varit pysslig av mig. Pennor, papper, klipp och klister - det har alltid varit så speciellt. Dikten skrev jag 1997 och det vet jag för att mamma så fint skrivit det på baksidan. Gör en liten notering där om att det är något jag själv också ska göra som förälder. Det är ju så roligt att se att man lämnat ett litet avtryck som 6åring. Den andra bilden är gjord för en vecka sedan och det som gör mig så glad är att jag äntligen kommit igång igen.

Jag har det väldigt bra ikväll. Och ganska lugnt, börjar jobba kl 9 imorgon. Det är en sån taskig lördagstid tycker jag. Förresten, saknar dig Jennie. Kom hit snart så att pslivet får se oss tillsammans. Puss


Åh, det är mysigt att kika igenom alla bilder som bara legat och väntat på pslivet. Fattar ju att det blir som en genomgång i mitt instagram-liv, men i veckan ska jag ta med mig K till elgiganten för kameraköp. Har ju försökt några gånger nu.. Vi får se om det går bättre när jag tagit med mig min tekniska rådgivare.


Jag, Linnea och Ariana åt risotto och skaldjur och en massa smaskens på Paus. Ett sånt där ställe runt hörnet nära Linnea, där hon får känna sig som en stammis och hennes pappa oplanerat strosar in för en sen middag. Han berättade om husrenovering och jag fick prata om favoritämnet dialekter. Så jag antar att vi alla var nöjda!


Ett mystiskt tillfälle med en armkrok, gigantiska kinder och prickar på hakan. Kalle lär ju va nöjd med bilden dock, har nog aldrig sett en bild på honom där han endast får visa sin muskel tidigare.


Vin med Emelie och Jenny. AW-vin blir lätt det bästa och farligaste vinet. Kanske därför man gillar det!(Jag har även på mig din NEtröja där Jennie. Arvegods till mig!)


Och så dinglar den här på armen med sina toffsar. Det är en utmaning varje dag att få med sig det man behöver, men jag har å andra sidan alltid varit en mästerlig packare. Det är sant! Fråga vem som helst som såg mig på idrotten 6-9an. Där har man allt lämnat ett intryck!

Jennie, jag glömde bort mandeloljan. Jag har inte samma snabba tempo som dig med sånt. Är fortfarande ställd efter alla mina nagellacks-inköp. OCH GLAD! Vi hörs mer sen, puss!





Jag har fått paket av berget idag. En gul, mysig, tantig och fin plånbok som jag tyckter väldigt mycket om. Jag slänger upp en bild på den imorgon.

hejdå / J

PS. Haru köpt mandelolja än Anna?

PPS. Jag tänkte först att rubriken skulle vara Gult är inte fult men det tog mig ungefär en sekund att komma på vilken otroligt dåligt rubrik det är. "You've got mail" då? Hur klingar det tänkte jag? Lite roligt kanske? Sedan skämdes jag.


Acnes sommarfest, det är en sån där tillställning som aldrig skulle behöva ta slut. Roligt folk, fina vänner, mat, Grand Hotell och dans. Är sur såhär i efterhand att jag inte fick vara med på fler bilder. Hade ju magtröja och kände mig fin. Men vet ni, jag klarar mig! Det var en perfekt lördag.


Jag har längtat hit så inni helvete.
Vill bara säga det. Känns även härligt att börja sådär starkt också, det blev lite lagom allvarsamt.
Jag har delat in senaste månaden i några trevliga kategorier, annars blir det nog lätt oreda i vad som komma skall (pslivets längsta inlägg).

Storm:


Storm växer och växer och har blivit en riktigt trevlig typ. Han gillar att bli buren - vilket kräver viss ansträngning, han tycker om att spana på fiskar, gräva gropar i sanden, försöka hitta en sovplats på så små kuddar/upphöjda saker som möjligt och att titta folk i ögonen. Han hade lite problem med det från början förstår ni då han var blyg, men nu har han tränat på hundskola och allt är bra igen. Annan fakta: han är lika lång som min mormor när han står på bakbenen. Väldigt skumt. Ps. Min bror växer också som han ska.

Midsommarhelgen:


Över midsommar for vi hem till Sundsvall och Stöde. Blir alldeles glad av att titta på bilderna. Kolla bara: vi var på Huberget och åt tårta, lyssnade på barn som sjöng, tittade på alla som dansade runt stången och fick se en dansuppvisning till Aviici (något oväntat). Det var så fint. Trodde inte alls att jag skulle tycka om det så mycket som jag gjorde. Sen blev det bästis-tid med P och Jennie förstås.

Annat roligt: vi fikade hos Kalles pappa och jag påpekade den mycket stora kotten i trädet... "Har du satt dit den själv Ulf?" Bästa grejen: Hjärtan-tshirten.

Minnet:
Kanye West kom in i butiken och bjöd in oss till hans + Jay-Z's spelning i Globen.

...

Så, den kvällen blev ju lite såhär -
Och det är smärtsamt att så många danssteg som kändes så rätt den kvällen kanske aldrig mer får släppas fram.


Viggo och Isis var med, och dem gillar man ju! Jättemycket!

Nytt i garderoben:


Två favoritsaker, redan. Är så enkelt att plocka upp fina saker på min arbetsplats. Känns som en fälla ibland. Lyxfällan. Jag skulle behöva två kostymklädda personer med arg uppsyn och pekfingrar.

Nu kommer snart K hem och då ska vi boka vår semesterresa. Ni ska få se mer fina/roliga/knäppa saker sen. För nu tänker pslivet inte försvinna mer. Så jag har ju tid på mig för resten. Puss, kul att ses igen!

Hej! Det var längesedan men nu är vi tillbaka. Vi struntar i att prata om varför vi varit borta tycker jag, vi kör bara på istället.

Under dem här veckorna har jag:



Legat mycket i sängen med bästa killen.



 Bort.



Hit



Kom hem och köpte en ring och ett par nya jeans som är blåa och tighta (mina första någonsin).



Köpt en mjuk skjorta.



Jobbat för första gången på en månad och blev glatt överaskad då jag såg
att tröjan jag väntat på hade kommit in.

Jag känner mig lite ringrostig och klockan börjar bli mycket så vi stannar där så ses vi imorgon.   /J