Det här var typ första gången jag inte ville springa hem och rama in omslaget. Tyckte det var liite tråkigt.
 
Men det gjorde inte så mycket för Sverrir var ju med. <3
 
Och en intervju med Thomas Tait som var konstig och mycket härlig.
 
Och här är tjigan som bläddrat, hej!
Jag har börjat läsa en ny blogg, den heter Vykort till min syster och den är så himla fin tycker jag. Läs den! Jag snodde den här fredagslistan av henne, men eftersom det är onsdag idag så blev det en onsdagslista helt plötsligt.
 
Hur mår du?
Heeelt okej.
 
 
Vad önskar du just nu?
Jag önskar nog att jag visste lite mer om nästa år. Vad jag vill göra och sån skit.
 
Vad har du ätit idag?
Det här låter ju helt sjukt men jag har ätit hamburgare till lunch och en pizza till middag.
 
Vad ska du göra imorgon?
Imorgon är jag ledig så jag ska bara ha det härligt. Typ gå på stan, fika, läsa tidningar och sånt man gör när man är ledig.
 
Och på söndag? 
Gå och simma + basta sedan titta på Gossip girl. Såklaaart.
 
Vem saknar du?
Jag saknar nog ingen så värst mycket just nu. Kalle Hagner kanske? Lillhagge.
 
Senaste köp?
Ett par vantar men det är kanske inte så värst roligt att se. Innan vantarna så köpte jag en tröja från BACK.
 
 
Vad skrattade du senast åt?
 
Vad grät du senast åt?
Har så himla lätt till gråt. Blir tårögd hundra gånger på en dag typ. Det kom en tåris till Bonde söker fru tidigare ikväll.
 
Vem sov du senast med?
P!
 
Vad läser du just nu? 
Jag läser ingen bok just nu. Har tänkt köpa Erland Loes nya när jag får lön.
 
Senast sedda film? 
Skyfall.
 
Vem var den senaste som ringde dig?
Min syster Jessie.
 
Senaste 3 inkomna sms?
 
Vad stod det i ditt senast skickade sms?
 
Smsa innan du kommer hem. Lyssnar på musik
och vill inte bli rädd när du dyker upp helt plötsligt.
 
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Ingen tror jag.
 
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Det minns jag inte.
 
Vart vill du åka just nu?
New York. Dah.
 

Så! Hej då. /J
 
Jag har så sjukt lätt för att bli nostalgisk. Det enda som behövs är att ramla över sånt här, gamla bilder från Peace&Love och en midsommarafton som känns så långt bort i tiden. Till exempel: Hur tänkte jag när jag packade ner allt till en festival i en hård gammal koffertaktig väska? Med världens fjuttigaste handtag? Hade dessutom med mig tre olika hattar = saker förändras. 
 
 
Tror att vi tittade på Hästpojken här, och att vi blev glatt överraskade. Var fruktansvärt nöjd med den här bilden minns jag, för jag hade bara använt fisheye-kameran som jag fått i studentpresent alldeles innan. Och hade alltså ingen aning om hur den skulle användas.
 
 
Vi försökte smita in på Svenska Björnstammen, men det gick åt helvete. Gjorde dock inget.
 
 
Och så dansade vi och åt langos. 
 
Nu ska jag försöka hålla mig till det jag egentligen hade tänkt göra, nämligen plocka ihop ett litet jubileumsinlägg till pslivet. Vi firar 1 år ska ni veta! Inte för att vi kom igång så bra då, men skit i det.  
 
 
 
Jag har nu startat min lilla minisemester, alltså två dagar ledigt på rad. Men tänk nu inte att det är heelt fantastiskt, ni som var på väg. Jag kommer förstås att bestraffas för denna lyx i form av oändliga arbetstimmar nästa vecka, hehe. Bara att bita ihop. Leva i nuet.. 
 
Men vet ni, jag är glad. Det händer så mycket roligt nu -> Marielle anländer om ca 2 h, jag har stornjutit av mysigt fika med Carolina i vad hon kallar "Strings pöksoffa" och imorgon ska jag och Sanna se Swedish House Mafia. Jorå, ni läser rätt. Jag ska alltså dansa och bete mig dumt med hur många andra som helst. Pepp! 
 
Marielle kommer å hälsar på mig på onsdag. Som världens roligaste överraskning med en eventuell norsk brytning. Vi får väl se om vi fortfarande kan förstå varandra. Puss till dig och skynda dig hit!  
 
Äntligen! Det tog oss bara några månader, men till slut blev borren lånad och hyllan uppsatt. Ni ska få en liten guidad tur mellan hyllorna:
Översta hyllan ->
1. Ljuslykta jag fick i studentpresent av mormors vän Rosa, en av världens finaste äldre damer. 2. Boken "la photographie humaniste" som jag släpade med mig hem efter första resan till Paris. 3. Min kartmönstrade halsduk från Acne.
I mitten ->
4. En utvald del av min cd-samling. Har så många att hyllan bara skulle ha skivor i sig om alla skulle få vara med samtidigt. Gjorde ett tappert försök till färgsortering också. 5. Några favoritböcker. Fattar att jag måste börja läsa något annat än Haruki Murakami. 6. Empire State Building som pennvässare. Snodd av min bror. 7. Fin skål som jag fått av mormor. Den har ett litet ankare i sig.
Längst ner ->
8. Fler böcker. Lite mer blandat här, med bidrag från Jonas Gardell, Erlend Loe och Jonathan S Foer. 9. Älskad glaskub att ha småprylar i som jag fick i födelsedagspresent av Jen. 10. Tyngsta och bästa fotoböckerna. Tränar ständigt på att undvika paniktankar som "hm, sviktar hyllan nu?". 
 
 
Idag fattade jag det kalla men ändå småtrevliga beslutet att använda min tunna tunna jacka från Carin Wester. Den är lite mer som ett skal än något annat och passar alltså sådär i nollgradigt väder. Men ibland så känner jag att jag vill ta ett varv genom ytterplaggen i garderoben, låta dem lufta sig lite, och det var längesedan den här fick följa med! Och man kan ändå se hur duktigt jag kompenserade med mössan..
 
Sedan insåg jag en fjuttig men glädjande sak idag: jag har börjat använda platta skor. PLATTA! Det låter så obetydligt, men mina fötter lever ett mycket gladare liv därnere. Här är två favoriter!  
 
 
 
 
 
Untitled #7
 
Det här skulle jag vilja ha på mig på nyårsafton. Enkelt och fint! Frågan är bara vad vi ska göra. Jag ÄLSKAR ju nyårsafton, så det måste bli någonting som känns extra härligt och roligt. Måste börja planera och fixa och dona.
 
PS. Tänkte först döpa inlägget till "Jägerafton" för det kändes som en given ingrediens för kvällen. Eller vad säger du Anna B?
 
/Jeffo
 
Untitled #8
Untitled #8 by jennielif on Polyvore
 
Av blomman! Jennie påstår att det syns väldigt väl att det var min idé, hehe. Typ för att hon ser skeptisk ut och har lite "detvaintejag" i blicken. Så okej, jag står för det här. Vi hade roligt, det var stundens ingivelse och en hel lägenhet förvandlades till vår lekplats. Och än är det inte över! Vi har mer skruvade inlägg framför oss. 
 
Vet ni, vi fick ganska mycket ps-planering gjord under vår minisemester. Och jag tänker att det kanske kan vara roligt att höra. För det finns ju tusen olika grejer vi vill göra här, och visa er! 
 
Det spårade bara ur en aninng med bilderna. Vi blev så till oss, och till slut lyfte vi blommor, släpade vaser och byggde med rekvisita. Haha, allt i lägenheten blev liksom omflyttat någon centimeter hit eller dit. Dock har det hänt en mycket viktig sak idag: underbara Carolina har fyllt 23! Så grattis fina du, vänliga hälsningar från Pslivet! / A
 
En grej jag gillar med Anna är att hon gör mig glad. Fnittrig typ. Gillar känslan jag får i kroppen när jag är med henne. Och i helgen har vi varit på semester hon och jag. Hemmasemester. Och jävlar vad bra vi har haft det. Haft nakentröjorna varje dag osv. 
 
 
Vi har väl berättat att världens bästa tröja har kommit i svart? Det har den i alla fall. Anna köpte den på dirren och jag ville ju inte vara sämre så jag klickade hem en jag också. 
 
Nu är det sista dagen för mig här. Känns vemodigt och samtidigt helt ok. Har ju fått en rejäl Jenniedos. Dessutom har vi fixat ny header och så sjukt mycket andra fina bilder. Fattar ni det va?! Pslivet ska få ett nytt utseende! Och det är alltid så spännande att ändra och bygga om, så kika in om en stund! Puss / A & J
 
Förutom att jag, Jennie & P har sett Bond på bio så har hela dagen gått åt till häng med den här lurven. Han är så sjukt trevlig och han hälsar att han gärna vill vara en återkommande karaktär här på pslivet. 
 
 
Igår värmde vi pizzarester och hade världens roligaste lördagkväll. Vet ni varför? För att vi hamnade i Sundsvalls enda hiphop-bubbla på stadshuset, för att don't you worry child var vår signaturmelodi, för att det regnade när vi gick hem, för att det alltid fanns små flaskor att dela ut mellan ställena och för att allt bara var så jävla smärtfritt.
 
 
 
 
Bara en liten instagram-rad också! 
 
1. Resan till Sundsvall som avgick tidigt. Måne-tidigt.
2. En salladsätande Jennie på BIM. Hon äter krassen, inte jag.
3. Världens bästa djur. Storm. Han är så stor, så trygg, så mycket pudel. 
4. Hur Jennie såg ut när vi tog bilder till inlägget under. Som en liten klump. Jävligt koncentrerad. 
5. Viggo, Jakob & Carolina.
6. Leverans till Acne på Normalstorg. Gillar man ju. 
7. En studentversion av mig. Blev nostalgisk. 
8. "BEFORE-PIC" på hyllan som nu sitter på väggen. Det får ni se nån gång! 
 
Allting med pslivet blir så extra jäkla härligt när vi kan göra det tillsammans. Och att vi dessutom lever i någon slags semesterdimma gör inte saken sämre. Jennie glider omkring i morgonrock, vi tittar på konstig TV, åker mycket bil fram och tillbaka, har ingen koll på klockan, tittar på instahundar och somnar till alla NYC-berättelser utan att säga godnatt till varandra. 
 
 
Dessutom stannade vi till vid Västra Station idag: Jennie i allt sitt vinröda och jag som mest bara var ordentligt påklädd. Jag skötte mig jävligt snyggt när J drog fram sin marinblåa Celiné. Glad för hennes skull blabla. Nu kommer snart sushileveransen hit, och då får man börja dricka på lyx-proseccon som bara väntar å väntar. 

En snabb hälsning från oss och salladen som länge toppat våra listor nu! (Det kändes väldigt vettigt efter vår godisfrukost imorse..)

 
Det känns så självklart att rikta strålkastaren mot Jennie idag, för kolla vad fin hon var när jag och resväskan klev in på Wivex! Ny-skorna från Margiela, väst och naknaste tröjan. Jag slog mig hemtrevligt ner i en fåtölj och satt sedan där till stängning. Som en liten chef av något slag. Jennies chef, hehe. Det vore nåt!
 
 
 
 
Margiela, Acne, Filippa K, Monki,
 
Den här helgen är jag med världens bästa typ i Sundsvall. Hoppas att ni förstår vad det innebär: mycket gott till pslivet! Vi hörs ikväll! Puss / A
 
 
Nu är det bara att hålla tummarna för hela världens skull. /J
 
 
 
 
 
 
Vi sprang in i (läs sprang efter) Sandra Beijer. Det var lite konstigt att prata med henne så där och i New York också men hon var lika härlig som man tror att hon ska vara. Vi hade skrivit ut hennes NYC-guide och gått lite efter den under resan så vi tyckte att det var extra fint att träffa henne dagen innan vi åkte hem.
 
Det enda trista är väl att jag inte är med på bilden. hehehe
 
/J
Niotillfem,
 
Jag tänker nog beställa dessa örhängen från Line & Jo även om Anna bara tycker att de är "helt ok". Jag tycker de är jättefina ändå! Enda problemet är väl att jag lär behöva köra in dem med kraftigt våld för mina hål har med största sannolikhet växt igen.
/J
 
Ett väldigt bra sätt för att komma i stämning är att titta på naturbilder och vackra hus. Tycker jag i alla fall. Ibland är det ett jävligt högt träd som behövs för att ge lite perspektiv. Helst vill jag säga att "kolla här, gick igenom några bilder från förra året". Men nä, jag har inte tagit en enda själv. Bara snott dem helt på egen hand. För sånt lärde man sig tidigt däremot. Hur som helst; jag ville mest visa er något extra fint ikväll, så håll till godo. Puss / A  
källa: sabino.tumblr.com,
 
Jag har ätit samma frukost hela veckan! Det slutar lätt så när valnötsförrådet är påfyllt. Oooh. Man vill bara äta fil/yoghurt och göra trevligt fika hela tiden. Inte för att det är ovanligt när det gäller mina matvanor då... Lika bra att erkänna. Och min nya favoritgrej är i övrigt kesella citron. / A 
   
 
<- Det har hänt mycket bra saker i veckan. Kolla vetja!
 
1. I fredags var det vin-pizza-musik hos Carro. Och Viggo va där. 
2. Själv var man nyklippt och klädd i sprillans ny kavaj. Tyckte att det var på tiden att Jennie kom hem, därav depptummen.
3. Blev väckt av orden "Anna, jag har bakat hallonscones". Kalle alltså, vilken typ!
4. Köpte trevligaste boken / Alexander McQueen.
5. Dagens Byredofångst i instagramformat. Lite fulare uppställt osv.
6. Ari efter världens trevligaste AW när vi precis kollat klart på Acnes SS13. 
7. En soft jäkel som cruisade förbi mig på morgonen. Även den första "like" jag kammat hem från användaren jennielif på år och dagar. Det var fint.
8. Det grymma lilla sällskap som deltog i beskrivningen till punkt 6. 
Instagram: anaaboberg,
 
Det verkar ju onekligen som att jag drabbats ganska allvarligt av någon slags utförsäljningsnoja?! Kanske för att det gick så bra sist. Idag var det i alla fall Byredos tur, och som en följd av det så kommer jag att lukta väldigt gott väldigt länge. Både på kroppen och i håret (precis som Jennie alltid gör. Finns inget härligare än den doft-fest som pågår när hon duschat och gjort sig klar!) Kalle ska också få vara med, för jag var ju inte sämre än att jag plockade upp en lotion till honom också. Jag får väl stanna inomhus hela helgen och bara smörja in mig! Känns som slöseri annars? / A 
 
 
 
 
Filip och Fredriks pod.
Värvet.
Alex och Sigges pod.
Stiftelsen. 
 
Det gör ni förmodligen redan men ändå. Bilden har ingenting med texten att göra. Bara utfyllnad. /J
 
Anna & Kalle saknar Jennie & Patrik. Så är det bara. Vi försöker hålla oss upptagna med annat, vilket såklart fungerar för det mesta. Men sen kommer kvällstimmarna krypande, och då vill man bara hem till er igen. Puss / A 
Style.com
 
Imorgon får jag inte sova till eftermiddag så nu ligger jag och försöker tvinga mig själv att somna. Men det går inte. Får panik. Typ. Så i brist på annat att göra lägger jag upp grejer som jag vill ha från Rodebjer ss13. Så mycket fint! Sedan är ju bilderna skruvat snygga också. /J
 
Den här tröjan fick också följa med hem från NY. Den kommer från Maje och jag tycker att den är väldigt härlig. Men jag vill nog ha någonting annat till och inte bara svarta brallor men jag vet inte ritkigt vad än.