Det har varit en väldigt fin dag för oss Stockholmsbor!
 
 
Titta här liksom. Hela stan funderade säkert på att sjukanmäla sig och spendera åtta timmar framför utsikt istället. Många jeansjackor åkte troligtvis på, minst 100.
 
 
Och såhär såg jag ut. Från klockan 10 och Byredo-utförsäljning till kl 20 och pastarestaurang med Carolina. Mår gott vill jag lova! Puss /A
 
Hej, titta vilken fin och vanlig jeansjacka!
 
 
SKOJJA! Den är lite härligt sjuk när man vänder sig om. Och så känner jag mig tiotusen gånger mer badass än andra dagar, när jackan inte är på. Kan nog vänja mig vid det helt ok. Puss /A
 
 
"Men om/när du har tid så kan du ju fixa lite med bilderna jag la upp på pslivet så att alla får se vad Jeffo håller på med". Fattar ni att hon vågar bossa med mig från andra sidan jorden sådär?! Och sen när jag väl gör det så måste jag stirra rakt in i överfyllda fruktkorgar och palmvyer.. Jag har det lite småjobbigt alltså. 
 
 
Såhär ser min puffärms-debut ut. Vit och tunn med en öppning i ryggen, precis som man vill ha det. Jag tänker definitivt ha den på mig imorgon också, så då får ni se lite mer. Vad tror du Jennie, du kanske skulle ha en sån här du också? När semesterlooken måste pausas alltså. 
 
 
 
 
Hej kompisar! Efter att ha börjat dagen med att titta på spännande stafett för längdskidåkarna klev vi upp ur sängen och gick till spårvagnen istället. Med två silvermedaljer i ryggen kändes det väldigt peppat, fast att vår roll i det hela var lika med noll.
 
 
Och sen promenerade vi runt på Djurgården tillsammans med resten av Stockholm. Det är så fint att se allas sol-lycka. Folk skrattar lite högre, fikar lite mer, rullar barnvagnarna ännu snabbare och tänker bara på härliga saker. Och precis så var det för oss också, inklusive matkoma tack vare gigantisk stor bit citronmarängpaj hos Flickorna Voltaire. 
 
Just ja; säg hej till min struliga söndagsfrisyr. 
 

Nu har vi varit här i över en vecka och imorgon är det dags att åka vidare. Rio har varit så himla härligt och konstigt. Det går på något vis inte att förklara för på en gång när man sagt något så tänker man efter och tycker tvärtom. Det är en bullrig storstad men samtidigt så himla lugn och mysig. Man liksom bara flyter med i stämningen. Jag vet inte om det är värmen eller känslan staden har som gör att man känner sig alldeles mjuk och dansig (telefonen ville ändra till sandig och det stämmer också för den delen). Men imorgon lämnar vi som sagt Brasilien och Rio för Uruguays huvudstad Montevideo. /J

 

Ikväll ska vi dricka caipirinha och dansa.

 
Idag plockade jag fram en gammal favorit. En stor blank sak som gav mig iskalla händer. Men titta så fint! /A
 

Som några av er kanske redan vet så jobbar jag på Monki (när jag inte är ute och reser runt som värsta globetrottern). Hur som helst så var jag nyss in på hemsidan för att kika läget lite och titta vad fina byxor vi fått in. Dom ska jag prova när jag kommer hem. /J

 
En fin sommar-Cissi / Obligatorisk glassbild!
 
 
Stranden det hängs på / När magen ramlar ut!
 
 
Shorts från Carin Wester i den omskrivna ölbilden och bara mer semester. 
 
Allting började helt normalt: balansera kameran på datorn, ställa sig mot väggen osv.
 
 
Sen tänkte jag att jag ju faktiskt borde få med skorna också.. Så nu har jag tio suddiga bilder på en oproportionerligt stor fot i extremt ovig pose. Jag har lovat mig själv att nästa lön ska betyda stativ till kameran så att jag slipper hålla på såhär. Det känns inte värdigt! 
 
Gör ett litet tvillinginlägg till mitt förra: så håll i er bara. 
Det har ju varit ett rätt återkommande tema med dollarprinten den senaste tiden, och här är kavajen aka kronan på verket. Två dagar i rad nu har jag dessutom tagit ett stort kliv ur min bekväma kärlek till vida byxor och använt tighta jeans. Alltså jättejättesmala. Såna som småtjejer vill ha när de trycker hårt på ordet "stuprörsjeans". Känns kul att veta att jag skulle kunna få hänga i deras gäng nu om jag får lust. 
 
Till slut, lite internt beröm: gillade verkligen ölbilden på dig Jennie! Du såg ut att trivas! Puss 
 
 

Hej! Som Anna redan har berättat så är jag i Brasilien, i Rio de Janeiro närmare bestämt. Här är det över 30 grader mest hela tiden och vi har det ganska så härligt. Det största problemet vi har just nu är att det flyter runt en kork i vinet. Men det gör inte så mycket tycker vi. Sedan har jag lite svårt att ladda upp bilder men jag ska försöka lösa det. Någon dag. Framöver. Imorgon. Nu ska jag semestra vidare. Såhär såg jag ut igår genom kameran genom mobilen. /J

 
Hej! Jag har en ny randig kavaj som jag har längtat efter. Fast att en kund sa "vem vill se ut som nån jävla tant på Sandhamn". BRYR MIG INTE, fattaru?!
Annars tänkte jag mest låta er veta att Jennie sagt att hon ska blogga från paradiset. Det verkar som att de svettas ganska mycket när man kollar deras instagram, hehe. Inte helt oväntat. 
 
Ps. Min telefon vill alltid skriva Kennie.. Vet inte hur länge till jag kan stå emot. 
 
Vaknade lite sjuk idag, så idén att trösta med glass och juice kändes SÅHÄR BRA! 
 
Jag kände mig rätt vårig idag när jag gick till Snickarbacken 7 för supertidig lunch och Carolina-häng. Vi promenerade sen vidare till hennes föreläsning på konstakademin där jag blev avvinkad. Annars händer både roliga och mindre roliga saker ikväll: jag ska fira Sannas födelsedag på orangeriet och glömma det ledsna i att Jennie åker iväg till Brasilien. Vilket är toppen för henne! Men vårt annars felfria distansförhållande blir ju lite trixigare när hon gör såna långa utflykter. Men jag har återupplivat mitt Skypekonto så vi får väl ses där helt enkelt. 
 
Flyg försiktigt jäntan, ha det superfint Cissi och skriv så mycket du bara kan Patrik! 
Ps. Förlåt för att jag gick in med skorna Kalle. Skaaldrighändaigenlovar. 
 
Skor/Tiger-Jacka/Bruuns Bazar-Jeans och väska/Acne
 
Hej!
Ibland köper vi likadana kläder och håller sams ändå.
 
 
Lite alla-hjärtans-kärlek till alla er!
 
 
COLLAGE/MUSIC/NEW/ACNE
 
 
 
 
 
Finns ingen förklaring till hennes drog-look.
 
 
// A&J 
 
 
Ett litet men stort tips är att den här tjejen blivit bättre på instagram. Sen två dagar tillbaka, haha. Och det här är väl mitt sätt att sätta ytterligare press på henne. Se även i kommentarsfältet vilket fint stöd jag ger. Puss Jennie! @jennielif 
 
 
 
 
Min mamma har alltid påpekat att jag har ett snett leende. 
Förstår vad hon menar nu. Kanske ska låta insikten sjunka in ett tag.
 
Älskar hur som helst mitt nya töntlinne från Acne som det står music på. Ni ska få se hur fint det faktiskt är imorgon, för då har jag och Jennie gjort ett gemensamt inlägg. Ganska gulligt tycker vi. 
 
 
Idag hade jag bara svart på mig.
 
 
Det händer väldigt sällan ändå. Tröjan kan vara ett av de första plaggen jag köpte när jag började jobba på Acne och jag tycker fortfarande om den. 
 
Jag var lite full, ensam hemma en fredag och hittade en sax. Så nu är palmtröjan mycket kortare och underligt nog tusen gånger bättre. Vill ta på mig den hela tiden nu. Så HEJJA mig och sjukt spontant infall som jag annars aldrig skulle våga mig på.
 
 
Dessutom hade jag TVÅ smycken på mig idag. En hel rymd i två former: solsystem och en stjärna. Kändes som att handlederna fick en chock av uppmärksamheten. Båda är från Sophie by Sophie.
 
 
 
Har märkt en trend bland mina kanske hundra senaste bilder - alla ser ut såhär. Stora fina städer eller varma platser där det ser ut som att man inte behöver göra något annat än att läsa äta surra sova. Jag tror att det blir lite värre av att min bästis och bloggkompanjon har anledning att skicka "om fem dagar åker jag"-sms. Vill så gärna få till ett "jag vet, jag också" och trycka på skicka. 
 
 
 
I torsdags hade jag en sån där oväntat superfin kväll med mina otroliga jobbtjejer. Jenny och jag på en sida, Kajsa och Malin på den andra. Och däremellan fyra hetsframkallade goda ostar och hundra andra smaskiga saker. 
 
 
Vi tog i lite, kan man väl säga. 
Men alltid kul med mat som räcker en 5timmarskväll till fyra flaskor bubbel!!
 
 
Dessutom bodde Malin i världens roligaste vindslägenhet, full med böcker/pyssel/konst/rävsvansar. Det fanns inte en tråkig stund alltså /A
 
Igår: Tshirt och jeans från Acne, klännning/blus/grej från BACK och skor från Rodebjer + 38 graders feber. UUHH. /J
 
Hemma hos mig finns det nu för tiden en grön dollartröja. Det här vet ni redan om. Det har givits en hel del ledtrådar som typ "ny tröja". Men vad skulle kunna vara trevligare än en närbild?! 
 
 
Den är ganska grön. 
Puss /A
Ikväll har jag sett ut såhär -->
 
Tshirt och jeans från Acne.
 
Och ätit middag med -->     
                                                                                                                       
 
+ tre till som inte fastnade på bild. Puss /J
 
Idag slängde jag på mig min egentligen-lite-för-kall-för-januari-jacka men termometern visade ju faktiskt på fyra plus, så då kändes det plötsligt helt okej. Jeansen är från Cheap Monday, tröjan är från Acne och jackan är från BACK. /J