Nu ska vi snart iväg till vårt nyårsfirande! Jennie ser ut som en sexig kontorsnisse, Pelle är tjusig i fluga och ja, här står vi med en av hans julklappar. Hörs snart! / A

 
 
 
Tre bilder från igår då Berget var glad i glaset och vi kramades med Dario. /J

Nu ska vi dricka ett glas vin ihop. Och prata igenom alla "viktiga" saker som hände på juldagen och alla "viktiga" saker som kommer att hända på nyår. Tjarå / A och J

 
Ibland blir jag fnissig när jag tänker på att den här väskan är min. Den är så jäkla snygg och bra. Att jag köpte den i New York gör ju inte saken sämre heller. En vacker dag vill man ju ha hela garderoben full med grejer från Céline. Så man bara kan välja och vraka. Fun fun fun som en viss Rebecca skulle sagt. /J
 
Och tydligen får man bara fina saker av sina bästa personer också!
Till exempel en A-kopp från Arne Jacobsen, en ljusstake från iittala och 
ett armband från Sophie By Sophie.
 
 
 
 
 
Min iPhone var bättre på porträttfronten. Kalle och Pelle första kvällen!  / Bästa julkortet från Pelle.
Älskar min softa pose.
 
 
Jag och Kalle vinkar God Jul  /  En Olle som inte får nog av storebror. Och tvärt om förstås!
 
 
FaceTime-musik till Patric H  /  Äntligen en bild på Johanna!
 
'
 
Min nya tröja som beställdes lagom till jul. / Här drunknar Bibbi och Olle i soffan. Presentdöden.
 


Till slut: mina klappar och min 24e-klädsel!
 
Det här är ett sponsrat inlägg, av Kalles hela familj. Det mystiska är bara att jag knappt fångat någon av dem på bild.. Hehe, ganska skickligt av mig ändå, så många som vi var. Men här ovanför har vi i alla fall granen och allt spännande som fanns inunder. Det är alltid jag och Olle som är mest peppade på presenterna medan de andra är sådär vuxet avslappnade.
 
 
Kalle bar stolt fram skinkan till julbordet och passade på att mysa med Pelle, hans lillebror. När vi frågade om hans hängslen sa han att de bara var till för att hålla byxorna uppe. (Visst..)
 
 
Världens finaste julbord dukades upp. Jag hoppade snabbt förbi silldelen och vidare till laxen. Mmmh.
 
 
Ute var det 100% vinter.
 
Tack för allting Anna och Tony, Johanna, Pelle, Olle, Anders och Bibbi. 
(Jorå, brödraskaran heter givetvis Pelle/Olle/Kalle)
 
 
 
 
 
Sitt och snacka en stund med P och Jennie medan ni väntar på mitt stora julinlägg vetja! 
Irl tror jag att de äter på tapasrestaurang just nu. /A

Känslan av att komma hem efter jul, till en lägenhet utan mat, från en plats som i stort varit som på bilden hela tiden -> jag är hungrig. /A

 
Jennie var så overkligt fin på juldagen. 
 
 
Byxor från Rodebjer och pololinne vintage.
Resten får man väl bara säga är en medfödd gåva! Hehe.
 
 
Lite senare fick nya Acne-kavajen följa med oss ut till Stadshusets hemvändarfest! Där den bland annat dansade/drinkade/blev inhängd i garderoben för en tjuga.
 
     
 
Skor från Carin Wester.
Det är sjukt lyxigt att leva så nära inpå en sån stilinspiration. Lilljäntan!
 
 
 
 
Der finaste med den här turen till Sundsvall är att vi snart är tillbaka igen. Därför kan vi titta på de här bilderna utan trista undertexter som "saknar er" eller "vad snabbt det gick över". Vi kan bara pusta ut, ta oss igenom två dagar på jobbet och känna "fan vilka snygga". För på lördag är jag och Kalle hos er igen! /A 

Vi har tagit så mycket bilder ikväll, så smaka på detta alla ni fina! God jul hörrni. Vi hörs ordentligt imorgon / Anna & Jennie

 

Nytt skal till mobilen från Kenzo. Och så är alla julklappar färdiga nu! Puss / A 

 
Ja, inspirationen till det här inlägget kan väl inte bli tydligare.. Men jag tyckte så mycket om Jennies att jag ville göra något liknande: så varsågoda, nedan följer en härlig mix av min instagram och andras, plus lite annat kul som gömt sig alldeles för länge i telefonen ->
 
 
Jacob, Viggo & Carolina på julfesten. Ser skumma ut // Jennie, jag & Patric när vi gick till en ful-bar efter mitt-i-veckan-festen!
 
 
Ludde å jag på julfesten. Det är lite småhärligt att vi ser ihopväxta ut. Däremot väldigt oklart varför jag pratar i telefon (förmodligen med dig Jennie) // En kväll när ingen orkade laga middag = mackor istället.
 
 
Ett oförglömligt ögonblick. // Min bästa del av frukosten nu för tiden!
 
 
Vink plus ett hörn av fönstret / Och till slut en bild från innan-julfesten
 
 
 
 
 
 
 
Jag är förmodligen beroende av att spara bilder i min telefon. Jag har hur många fina och härliga bilder som helst så jag tänkte börja dela med mig av några. Enjoy!
 
 
Skorna!
 
 
Ringen! Nagellacket!
 
 
 
Drömskorna! Och byxorna för den delen.
 
 
Håret!
 
 
Jackan! Och håret.
 
 
 
 
Vill ta med mig stolen och flytta in här:
 
 
Till mysigaste lägenheten i NYC.
 
Idag när jag klev innanför dörren efter jobbet såg jag vilket skolbarn jag gått runt som hela dagen. Eller, i alla fall som jag brukade se ut mer förut, när det var viktigt med krage och sånt. Tycker fortfarande att det är himla fint men bara inte på mig. Jag kommer ihåg att jag kollade på COS hemsida efter löskragar och tokönskade att jag skulle få tag på en.. Men icke, då bodde man för långt ifrån stora världen och fick nöja sig med bilder sparade på skrivbordet. Typiskt att jag inte vill längre nu när jag skulle kunna gå runt så varje varje dag. Det är väl samma princip som att man inte äter glass varje dag innan middagen bara för att man har flyttat hemifrån. (Stämmer dock inte in på dig Jennie? Fast att du bor hemma)
 
 
Men något oväntat så är det den här jackan jag använt mest i vinter. Än så länge! 
 
 
Det här kan vara lite svårt att tro..
Men på fredag har jag en ny väska! HURRA!
 
 
 
Nu har jag ju redan klagat på min jobbkvävda helg, så jag får väl skippa det.. För trots allt så blev min lördag superspeciell ändå - tack vare de här två killarna som rätt avslappnat hänger i vår soffa. Vi spelade Quizkampen jättelänge (slog ihop tre kunskapskällor liksom), drack öl, fantiserade om sommarfestival och lyssnade på allt som gjorde oss glada. Vi hänger bra ihop vi tre! Sen lämnades jag ensam hemma när det var dags för dem att ta sig vidare. Jag tröstar mig med att jag får följa med nästa gång istället. /A
 
 
 
 
 
Jag kan ändå må lite bra av att det är såhär jag tar varje bild hemma (eftersom jag fortfarande, dumt nog, inte köpt något stativ till kameran): sittandes på golvet, alla lampor riktade mot en och samma punkt i rummet och med kameran på bordet som sedan flyttas runt/bakåt/till höger osv för att det ska passa. Känns som en liten bildhemlighet. Som vi kan gotta oss åt tillsammans nu! 
 
Hallådär alla vänner! Igårkväll hade vi en trevlig FaceTime-stund, jag Jennie och Kalle. Så nu har vi bestämt en massa viktiga saker kring fest på juldagen, presentbyte, vilken mataffär som har öppet då osv. Det ska bli väldigt roligt med all hemvändarstämning och flådig champagne (som jag tror att Jennie utlovade).
När ni får se det här härliga så är jag förmodligen på jobbet, kanske stressandes, i typ randig kavaj och proffsig uppsyn. Och lilla Lif hon har en massa tunga timmar kvar på Monki. Duktiga tjejer! Håll ut hörru, pepp pepp!! / A
 
Jag tänkte bara visa hur nya skjortan från Back ser ut på också. För er som tycker att det är lite svårt att föreställa sig när den bara hängt på galge här hittills. Eftersom det inte var ett festligt tillfälle när jag tog bilderna idag så har jag en liten topp under. (Topp? Som man skämdes att säga i typ femman. Man ville ju så gärna att det skulle vara en riktig BH istället. Men nä, så vart det inte)
Visst är den fin? Alla borde önska sig en sån här i julklapp. Så bara gör det nudå. / A 
 
 
Han blir ju så jävla fin på bild hela tiden. 
Dessutom är han bra på att laga mat. Och just nu försöker han lära sig nån låt på gitarren.
Ibland saknar han sin bästa vän Patrik jättemycket. Och ibland skryter han och säger "gissa vem som pratade med Lif i telefonen idag då?" Sån är han. 
 
Jag kan definitivt ingenting om smink. Alltså, inget. Fråga Jennie, eller vem som helst! Dem skulle backa upp mig. Men så händer det att jag ändå vill hitta något nytt. Som den här till exempel. Den är superglittrig och glad och lite nyårsfest tycker jag. Lät mest hon som jobbade där få bestämma..
 
 
 
 
Två nya grejer. Lite lagom skrykliga.. Jag måste önska mig ett strykjärn i julklapp. Får panik. Idag är det fredag och jag ska jobba hela helgen (fml) så jag längtar till på söndag istället för då ska jag gå på bio och se Hobbit. /J
Acne!,
 
1. Kul för pslivet att åtminstone en av oss är ansvarsfull och har mössa på sig!
2. Kalle har mustasch igen! 
1.
 
En av bilderna vi valde mellan till headern som vi har nu. Tycker om den också! Framförallt när jag tänker på hur roligt det var att ta dom.
 
2.
 
Ikväll har vi skrivit inköpslista till de julklappar vi har kvar att köpa tillsammans. Och då kändes det verkligen som en stund som behövde lite prosecco. Så visst tänkte vi och öppnade flaskan. 
 
3.
 
I tisdags var Kalles mamma här och hälsade på lagom till middag. Och då bjöds det på butternut squash-sallad. Alltså, hur gott som helst!                                                                
 
4.
 
Det har tagit sin lilla tid, men till slut har en tydlig söndagstradition tagit form. Eftersom vi oftast är lediga samtidigt så brukar vi se till att ha en mysig dag på stan, med lunch/fika/kaffe och en massa planerande för hur vi vill inreda hemma. Älskar de dagarna. 
 
 
 
Så här har jag sett ut idag. Det har varit kallt och jäkligt men jag har haft en väldigt bra dag ändå. Det enda som saknas är en mössa. Helst en svart lite tjockare, men det finns tydligen ingenstans. Trist kan man tycka. Nu ska jag ta med mig Niklas och hämta P på jobbet. Hej!
 
http://picasion.com/split-animated-gif/
Idag har jag fått paket. Eller jag fick det egentligen när jag var i Stockholm. Dario trotsade nämligen stormen för min skull och inte nog med det, han hade med sig en julklapp också. Med orden att jag fick öppna den när jag ville. Hmm. Idag var en sån dag kände jag efter tandläkarbesök och annan skit. Så jag skickade ett sms och frågade snällt. "Öppna du" svarade han. "Okej-jag-gör-väl-det-då" tänkte jag och klappade händerna förtjust. Sedan dog jag. Typ. Alltså Dario, världens finaste och snällaste Dario. Tusen tusen tack!
 
Vill ni veta hur vi lärde känna varandra förresten? Jo så här var det. Vi började i samma klass på gymnasiet estet med inriktning teater. Dario kände redan alla medan jag inte kände någon. Jag hade P och mina kompisar i andra klasser så jag var ganska ofta ensam tills Dario kom in i bilden. Han var min första riktiga "nya" kompis. Efter ett tag började vi sitta med varandra på lektionerna och på lunchen. Jag tyckte att han var fantastisk. Han spelade piano och sjöng för mig i musiksalen när jag hade tråkigt på rasten. Han bjöd hem mig på trerätters när jag var megahungrig. Han ville sitta bredvid mig på bussen på klassresan. När jag inte hade något att ha på mig på nyårsafton sydde han en klänning åt mig. Han sa att min monolog var bra. Han fick mig att köpa gymkort (jag gick två gånger..) . Och nu några år senare är han en utav min bästa vänner. Även om vi inte bor i samma stad längre så vet jag att han alltid skulle ställa upp för mig. Och det är nog den härligaste känslan.
 
Så tack så hemskt mycket Dario och inte bara för den underbara tolvtolvtolv-klappen utan också för att du vill vara min kompis och för att du inspirerar mig himla mycket. Puss! /J
 
Förutom själva väljandet av innehåll så är det absolut bästa med presenttider att välja hur de ska slås in! Jag brukar oftast gå till NK, titta länge på alla olika rullar, välja färger snören mönster osv. I år blev det stjärnor i guld. Tycker att det blev väldigt fint! Och den här lilla presenten är TILL DIG JENNIE! 
 
 
Så nu har ett pyssel/paket-hörn börjat ta form i lägenheten. Och mer ska det bli! 
 
Idag får jag ändå hålla med om att jag inte klätt mig så minimalistiskt. Körde mer på någon slags all-in-taktik. Hehe. Vi hörs sen, behöver ha lite fokus på tunnelbanan nu! / A 
 
Tryck!
 
 
Här är fem tröjor som både jag och Anna vill ha. Ska ha. Måste ha. osv
Dagens printscreen:
 
 
Ibland händer det att jag tar enorma omvägar för att hitta en låt som jag fått för mig är bra. Här har ni ett rykande färskt exempel! Jag hajade liksom till under ett avsnitt av historieätarna när Erik Haag tänker säga godnatt och gå in till sig, lite lagom pryd sådär, och den här trevliga låten sätts igång: Curtis Mayfield – Tripping Out! Så varsågoda!
 
 
 
 
 
Såhär såg jag ut igår, ganska piffigt för en söndag va?! Kände att jag ville vräka på lite! Och då finns det inget bättre än guldjackan från Rodebjer! Sedan efter en stunds spatserande på stan gick vi hem till Carro & Fredrik, för dem hade lovat att vi skulle få glögg och lussefika! / A

Igår överraskade Kalle med varm choklad på frukostbordet. Eller ja, frukost kring tvåtiden när vi klev upp i alla fall! Och som kompensation lät jag mig i morse inspireras av Cissi (igen) och gjorde världens grötfrukost. Himla bra känsla att sitta där så tidigt och äta gröt, hade bara behövt en tidning för att riktigt leva ut. Högst upp ser ni mig i min största julklappsönskning! Den perfekta jackan från Bruuns Bazaar. Läser du noga nu Hagge? Hihi. 

 
Ikväll har jag varit på julbord med Monki. Blir varm i kroppen av att tänka på att jag jobbar med dom världsbästa människorna. Det känns fint och bra. Jag hade i alla fall på mig det här: nya favvotröjan från BACK och skjorta från Rodebjer.
 
Här är jag och min nya jacka. Snygg nå in i helvete tycker jag att den är.
 
Efter restaurangbesök på måndag & gourmetmiddag tillagad av Kalle på tisdag, kände vi att onsdagens fokus behövde vara öl och sånt. Så efter jobbet skyndade jag mig hem till:
 

 
Patric
 
 
Kalle
 
 
Jennie och P.
(Valde att sätta ihop dom här, så att ingen oro sprids sen när ni ser deras positioner i soffan)
 
 
Jag och Kalle P var också med, vi syns bara inte till lika mycket på bilderna. Troligtvis kalles frustration över detta som gör att han vräker ut sig så mycket i gruppbilden. Han såg sin chans och tog den. Ingen som klandrar honom för det direkt. Och med den här lilla gruppen hade vi världens härligaste onsdagkväll, som också innehöll pizza och ful-bar! / A
 
 
Den här skjortan från Back är så fin på så jag vet inte vart jag ska ta vägen. För ibland får man ha såhär djupa urringningar. Vid särskilt festliga tillfällen osv. Och ett sånt tillfälle var det i torsdags! 
 
 
För då var det julfest!
Det finns lite annat småskoj man kan lägga märke till här också: 
 
1. Jaså, skjortan är redan skrynklig? 
Svar: Japp. Jag premiäranvände den alltså på Acnes julfest. Sådär bra beslut tänkte jag efter första spillda drinken över ryggen. MEN, fin kände jag mig. Och ni ska få se lite roliga bilder därifrån sen! Allt som allt värt det.
 
2. Vad hänger skjortan på?
Svar: Jag slog lite spontant upp en mini-spik idag. För just såna här tillfällen. Och så har jag köpt några fina galgar som jag tänkte skulle göra sig bra på bild. Är otrooligt nöjd. 
 
 
Det händer lite nu och då att Jennie säger "det där plagget är så typiskt dig". Och 100% av de gångerna ser kläderna ut ungefär såhär -> knäppa och lite smågalna. Jaha??? Vill mest förtydliga att jag ju oftast inte alls ser ut så. Bara nån gång. Förutom i Jennies värld då. För det här är faktiskt mitt första par halvlånga shorts i sedelprint. Hehe. Från Acne!  
Back, Acne,
 
 
I måndags kom Jennie och Patrik hit! Då går ju alltid peppen i taket, förstås. Så vi kånkade oss igenom vårt snödränkta Stockholm och gick till Glen Miller på Östermalm. Det är ett litet hål i väggen, som också agerar jazzbar och smaskig restaurang.  
 
 
Såhär fina är väggarna överallt, bara helt täckta i bilder hela vägen upp till taket. Har man inte varit sugen på att spela blåsinstrument innan så.. 
 
 
Och så åt vi fantastiskt goda musslor, drack öl och pratade. Killarna i bandet hade för övrigt ett sjukt sug i blicken. Typ aldrig tidigare skådat. Så vi kämpade på bra för att hålla tillbaka skratten. Sen gick vi åt varsitt håll och sa "vi ses resten av dagarna den här veckan också!" 
 
 
På detta mäktiga sätt inleder jag min lediga helg -> med blåbärssoppa, två kärleksfullt gjorda knäckemackor och historieätarna. Det är dessutom väldigt fint väder ute, vilket är drömmen när man bestämt sig för att ägna förmiddagen åt att se ikapp avsnitt i favoritserier och sånt. Då får man titta ut, se på allt det fina och ändå vara nöjd med att pyjamasen fortfarande är på. Älskar sånt. Har till och med bäddat sängen för den totala mysnivån. Och förstås tagit vara på ljuset här inne till några kommande inlägg. Jag tror att pslivet ska få sig en rekord-dag idag.
 
Har du kul på apan Jennie? Hehe. 
I måndags åkte vi tåg. För vi ville nämligen hälsa på Anna och Karl.
 
Jag har inga bra bilder från veckan men det har Anna. Så därför får vi vänta på henne.
 
Ni tror väl inte att det här är typ Jennies inlägg? För så är inte fallet. Tänkte bara att P behöver en liten hyllning när han nu ser så fin och valpig ut. Pusshej / A
 
Jag har varit sjuk hela veckan, och det är därför pslivet fått så lite uppmärksamhet! Förlåt hörrni, vi kan väl bara konstatera att vi saknat varandra och sedan fortsätta som vanligt? Ni ska få se vad jag gjorde veckan innan det, för dåå ni. Då levde man, hehe. 
 
1-2. Var på fest hemma hos bästa Emilio som äntligen flyttat hem från Barcelona. Patrik var där, och en ljusslinga. Det kändes som en återträff med bara favoriter - lika med lyx. 
3. Sedan kom Marielle hit. I två dagar. Och det var som att ingen tid alls hade gått. Hon är så underbar.
4. Såhär fick hon sova. Inklämd i vår lillsoffa med sängkläder i alla möjliga färger.
5. Stockholms smaskigaste ceasarsallad på Snickarbacken 7. 
6. Jag på Swedish House Mafia. Kanske det roligaste någonsin? Har aldrig dansat med så många andra.
7. FredagsAW med Tom och alla andra bra personer jag jobbar med.
8. Malin som fick tag i en tamburin lite senare på kvällen.
9. Carro & Ari som också var där. Ser ut som att det var en bastufuktig kväll. Det var det inte.
10. Maten dagen efter. Maten som räddade mitt liv.
11. Hur jag kände för sängen efter en söndag på jobbet. Hehe. 
12. Erik Haag i På Spåret. Gillar ju det, och att han hade skjortan jag fixade till honom. Kul! 
 
 
När jag och Kalle firar att vi varit ihop i tre år kan samtalet låta lite såhär:
 
"OJ!?!! Vad har du lagat?"
"Jo, det är bland annat grillad ciabatta med getost, päron/granatäppel-marmelad, valnötter och persilja! Och på den andra är det salami, marinerad kronärtskocka osv"
"...."
 
Och sen drar man djupt efter andan och hör något Frank Sinatra-igt i bakgrunden. Åh.
Så jag kom hem till det här fina efter jobbet. Och så har jag fått en present också, som ni ska få se imorgon! För nu ska vi ut och äta på en nyöppnad restaurang som Kalle valt ut. Jorå, det här var ju bara förrätten.