Anna var ju hemma i helgen så då passade jag på att be henne köpa med sig lite viktiga grejer. Typ som den här tröjan. Den är stor, skön och lite sovig. Vilket känns som tre bra egenskaper hos en tröja. Men inte nog med det, den är "fyndig" också som P sa. Vilket är extremt viktigt för mig. "NÅGOT FYNDIGT!!" skriker jag oftast när expediten frågar om jag letar efter någonting särskilt. Nu ska jag sova. Ni ska få bättre bilder på den imorgon.
 
Puss och gonatt! /J
 
I lördags fyllde världens bästa tjej år. Hon växer och blir äldre precis som hon ska!
 
 
Vi köpte en heliumtub och blåste upp fina ballonger dagen till ära, bland annat en delfin! Det åts även god mat, det dansades (därav "party-tjejen" från hennes förra inlägg) och surrades med alla bra personer som var på festen. 
 
 
Alla ballonger fick förstås följa med oss ut när vi gick vidare till dansmusiken. Men det fick ett sorgligt slut när vaktstämningen utanför Stadshuset blev allvarlig och vi blev tvingade att släppa taget. Jaja.
 
 
Det var fint så länge det varade. Och nu är hon 21 år och bättre än någonsin. Förhoppningsvis får ni se hennes bilder snart också, så blir vi kvitt mina instagramförsök till att fånga kvällen. Puss / A 
 
HEJ kompisar!
Jag har grävt fram en gammal skatt ur garderoben, nämligen en urringad mjukisskjorta. Är så nöjd. För nu kan jag ju dessutom hålla den gamla osanningen "jag sparar den här ifall att, man vet ju aldrig"-lögnen vid liv ett tag till. 
 
 
Och så ska ni få se mina nya glittriga skor. Som förvisso gnekar lite när jag går, ibland, men det spelar ingen roll.